Darmowa wysyłka od 150 zł. Możliwa dostawa naszym transportem.

BULT Treserki z kaczki 150 g

Symbol: 36189
Dostępność: 8 szt.
12.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Darmowa wysyłka od 200 zł Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
12
  • Dostawa własna regionalna 10
  • Dostawa własna z przedpłatą 10
  • ORLEN Paczka 12
  • Paczkomaty InPost 13
  • Kurier GLS 16
  • Kurier DPD 18
Więcej o produkcie
ean:
5903802474923
EAN:
5903802474923

Aromatyczny i chrupiący przysmak dla psów zamknięty w praktycznym słoiczku. Treserki z mięsa kaczki, z dodatkiem żurawiny i rozmarynu, to wspaniała mieszanka smaku i zapachu, którą pokocha Twój pupil. Zawarte w przysmaku białko i witamina C wpływają na chrupiącą konsystencję tej wyjątkowej przekąski. Produkt szczególnie polecany na długie spacery z Twoim czworonożnym przyjacielem. Treserki z kaczki to świetna przekąska dla psów średnich i dużych ras, wspaniale sprawdzająca się również podczas szkolenia z nagrodami. Dodatkowo przysmak idealnie zaspokaja potrzebę gryzienia i żucia. Mieszanka składników w połączeniu z przyjemnym zapachem oraz dodatkiem żurawiny i ziół zachęca do konsumpcji i wspiera układ odpornościowy Twojego zwierzaka. 

Treserki wspierają zdrowie psa również dzięki niewielkiej zawartości tłuszczu. Dodatkowo produkt poprawia perystaltykę przewodu pokarmowego.

Skład: Mięso z kaczki 80%, produkty pochodzenia roślinnego 20%

Analiza: białko surowe 50,01%, tłuszcz surowy 28,34%, włókno surowe 3,55%, popiół surowy 12,92%, wilgotność 4,82%

Charakterystyka produktu:

  • Zawartość mięsa kaczki 80%
  • Bez chemii i sztucznych barwników - produkt naturalny
  • Treserka bogata w witaminę C
  • Idealna nagroda podczas szkolenia oraz element zabaw węchowych
  • Produkt polski
  • Dla średnich i dużych psów

Należy zapewnić stały dostęp do świeżej wody. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

Opakowanie: 150 g

Parametry:
ean:
5903802474923
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: